Marksten

Markstenen som vi säljer kommer från Starka. Det finns marksten och murar i många olika utföranden och flera färger. Det ger dig många möjligheter att försköna din omgivning men en trappa, mur eller en kant. Våra stenar har bra passform, slitstyrka och frostbeständighet.

www.starka.se

Isolering

Vårt sortiment av isolering för inner- och ytterväggar, tak och mark som finns i vårt sortiment levereras av Paroc i olika tjocklekar och dimensioner.

www.paroc.se

Murblock

Lättklinkerblock är sedan många år ett etablerat och välkänt material på den svenska byggmarknaden. Användningsområdena är många; källarväggar, grunder, lantbruksbyggnader, garage och som stomme i ytter- och innerväggar till bostäder och kontor.

Blocken är tillverkade av lättklinkerkulor. Lättklinkerkulor tillverkas av kalkfattig lera som formas till små kulor som sedan bränns i roterande ugnar. Tillsammans med cement, sand och vatten binds lättklinkerkulorna ihop och formas till block.

Cellplast

Våra cellplastskivor är från Finja. Cellplast är ett samlingsnamn för en mängd olika plaster, varav EPS är en. EPS är en förkortning av Expanderad polystyren och är en plast baserad på olja. EPS består av 98 % luft och 2 % polystyren vilket ger utmärkta isoleringsegenskaper. Cellplast kallas även för Frigolit.

Sortimentet täcker in de vanliga områden som cellplast används till idag såsom fasad, vägg, grund och tak.