Trädgård & Husgeråd

Vi har allt för trädgården som:

  • Bevattning
  • Beskärning
  • Grillar
  • Snöskyfflar

Vi har även en stor avdelning med husgeråd och presentartiklar. Välkomna till vår butik och ta del av aktuella erbjudande.

Cyklar & Gräsklippare

Vi  har den mycket prisvärda och populära Dackecykeln i vårt sortiment.
Vi säljer även gräsklippare från Stiga och har även service på gräsklippare.

Arbetskläder

Vi  har en hel avdelning för arbetskläder och arbetsskor. Vi kan även trycka din företagslogga på plaggen. Märken i butik som TopSwede och Helly Hansen, så fina att de även passar som fritidskläder.

Jakt & Fiske

Vi har ett stort sortiment av jakt & fiskeprodukter: skott, lerduvor, kläder, spön och drag. Vi för märken som Gyttorp och Seeland.

Spik & Skruv

Vi har ett stort utbud av spik, skruv, muttrar, balkskor, stolpskor, vinkelbeslag m.m. Våra leverantörer är bl. a Arvid Nilsson, Fast.

Takavvattning

Vi lagerför takavvattning, tak- och väggplåt, planplåt i format och rulle. Vi har även taksäkerhets- och ventilationsprodukter samt fästelement. Mer information om produkterna kan du hitta på våra leverantörers hemsidor.

Vattenavrinning kan bestå av några få detaljer, men ibland finns ett behov av speciella lösningar. Vi har många standarddetaljer för att lösa de flesta problemen med avrinningen. Skulle det behövas en speciell lösning kan vi alltid lösa det på förfrågan.

Vår leverantör är Areco AB. www.arecodirect.se

Handverktyg

Vårt sortimentet består av handverktyg, personligt skydd, skärverktyg samt svetsutrustning. I sortimentet finns produkter från ledande varumärken kombinerat med egna märken.
Handverktygen kommer från flera olika leverantörer, men Bosch är vår huvudleverantör. Vi för även större maskiner.
Specialverktyg tar vi givetvis hem till dig efter behov.

www.bosch.se

Marksten

Markstenen som vi säljer kommer från Starka. Det finns marksten och murar i många olika utföranden och flera färger. Det ger dig många möjligheter att försköna din omgivning men en trappa, mur eller en kant. Våra stenar har bra passform, slitstyrka och frostbeständighet.

www.starka.se

Isolering

Vårt sortiment av isolering för inner- och ytterväggar, tak och mark som finns i vårt sortiment levereras av Paroc i olika tjocklekar och dimensioner.

www.paroc.se

Murblock

Lättklinkerblock är sedan många år ett etablerat och välkänt material på den svenska byggmarknaden. Användningsområdena är många; källarväggar, grunder, lantbruksbyggnader, garage och som stomme i ytter- och innerväggar till bostäder och kontor.

Blocken är tillverkade av lättklinkerkulor. Lättklinkerkulor tillverkas av kalkfattig lera som formas till små kulor som sedan bränns i roterande ugnar. Tillsammans med cement, sand och vatten binds lättklinkerkulorna ihop och formas till block.

Cellplast

Våra cellplastskivor är från Finja. Cellplast är ett samlingsnamn för en mängd olika plaster, varav EPS är en. EPS är en förkortning av Expanderad polystyren och är en plast baserad på olja. EPS består av 98 % luft och 2 % polystyren vilket ger utmärkta isoleringsegenskaper. Cellplast kallas även för Frigolit.

Sortimentet täcker in de vanliga områden som cellplast används till idag såsom fasad, vägg, grund och tak.