Fönster

Vi har flera olika modeller av fönster och fönsterdörrar på lager. Vid byte av fönster på en hel villa eller nybygge lämnar vi offertpris.

Några av våra leverantörer:

www.outline.se

www.sunnerbofonster.se

Aluminumpartier

Vi gör måttanpassade aluminiumpartier till uterum. Kontakta oss för prisuppgifter och mer information.

Spån- & Gipsskivor

I vårt sortiment ingår spån-, gips-, golv- och takskivor i olika dimensioner. Även board och plywood kan du hitta i vårt bygglager.

Vi säljer även lamell- och parkettgolv.

www.kährs.se

Innerdörrar

Vi har ett stort utbud av innerdörrar. Bröderna Johansson är vår leverantör.
http://www.brj.se/

Ytterdörrar

Vi har ett stort lager av ytterdörrar. Många modeller har vi även i 2:a sortering. Vår leverantör är Ekodoor.

Samtliga ytterdörrar i Ekodoor sortiment går att få i lågenergiutförande med oförändrad design. Mätningen av U-värdet gav U=0,79 W och har utförts av Svenskt Tekniskt Forskningsinstitut.

www.ekodoor.se

 

Virke

Vi grundmålar själv vårt virke. Standardkulörer är vitt och faluröd. Vi utför även legomålning och mellanstrykning och andra kulörer går också att beställa.

Vi kan även erbjuda tryckimpregnerat virke i de flesta dimensioner, samt råspontluckor av 17 mm eller 21 mm. Vi sågar även till i de längder ni önskar.

Lister

Vårt trävarusortiment består av många produkter för alla slags byggnationer. Allt från reglar och finsågat i olika tjocklekar och bredder, till de finaste lister. Listerna finns både omålade och målade och även i ädelträ. Vår leverantör är Södra Interiör AB.

www.sodrainterior.com/sv/